DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Merkez Efendi İlkokulu

Merkez Efendi İlkokulu

Akkonak Mahallesi 1814 Sokak No 2 Merkezefendi / Denizli
Vizyon
Sorgulayan, kültürel değerlerini bilen, demokrasiyi özümsemiş, başarılı ve mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Okulumuz öğrencilerinin, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, milli ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendisini, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :tekli
08.30 14.25
Kalorifer-Doğalgaz
ingilizce
Ulaşım
Bayramyeri bölgesine giden tüm toplu taşıma araçları ile okulumuza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Özel araç ile ulaşımda Devlet Hastanesi takip ederek sağlayabilirsiniz.
Okulumuz İl merkezinde Merkezefendi ilçesinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl Merkezinde Merkez Efendi ilçesinde bulunmaktadır. Merkez noktalar olan Bayramyeri´ne ve Valiliğe yürüme süresi ile yaklaşık 13 dakika, Çınar Meydanı ve Büyükşehir Belediye´ye 20 Dakikadır. Otogara 35 dakikalık yürüme mesafesindedir.